Chiftelute la cuptor

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 7584 vizualizari

 

am zis sa schimb putin sa nu le mai prajesc in ulei. Si intr-adevar sant super bune,dureaza putin mai mult dar merita

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de porc tocata
  • 3 cartofi
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 felii de paine
  • 50 ml  lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • pesmet
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Se curata cartofi si se razuiesc ,apoi se storc putin ,usturoiul se curata si se piseaza bine,painea se pune in lapte .

Carnea se amesteca cu ouale,cartofii razuiti si storsi,paine inmuiata in lapte si usturoiul pisat bine ,patrunjelul verde tocat ,sare si piper

Se formeaza chiftelute se dau prin pesmet si se pun intr-o tava unsa cu ulei ,se pun la cuptor pentru 40 minute la 160 grade se intorc pe ambele parti .

Eu am facut si cu pesmet si fara,in schimb cele fara pesmet se lipesc putin,eventual puteti pune o folie de hartie

Mie mi-au iesit 30 bucati ,depinde cat de mari sau mici le faceti

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi frantuzesti